Pasta met stiekem heel veel groente
Pasta is altijd een goed idee! En bij deze pasta zit overal groente verstopt, én is nog lekker ook. Wat wil je nog meer?
10 minuten voorbereiding, 10 min kooktijd.
Ingrediënten:
- Pasta voor 4 personen (75/100 gram per persoon)
- (kokos)olie, boter om in te bakken
- Parmezaan voor de gratienering
- 4 Tivall Vega caprese carré
- Zonnatura Groentespread spinazie
- Naar wens kookroom/roomkaas/wat je zelf prettig vind om te gebruiken, en hoe “clean” je de pasta wil. Kan ook zonder!
- Courgette
- Gele paprika
- 1 ui
- Peper
- Zout
Recept:
Zet een pan water op voor de pasta en kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing. Kies voor een niet witte pasta variant, volkoren bevat meer voedingsstoffen. Ze hebben tegenwoordig ook pasta van erwten of rode linzen. Ook de moeite waard om eens te proberen.
Snijd de ui, paprika en courgette. Verhit wat olie/boter in de pan en fruit de ui. Voeg dan de paprika en courgette erbij en bak langzaam gaar met wat peper en zout naar smaak. Bak de caprese carrés volgend gebruiksaanwijzing. Mijn voorkeur gaat naar de oven, zo hoef ik er niet op te letten. Maak in een pannetje 100 ml room warm en roer potje Zonnatura Groentespread spinazie er door. Mix de pasta door de saus, schep de groente erdoor en leg een caprese carré er op. Gratineer met wat parmazaan.
ENJOY!
Ziet er lekker uit! Pasta vind ik sowieso heerlijk <3
Heerlijk hè! Vaak ook zo gemakkelijk. Hoor graag of je het een keer gemaakt hebt. Heb nog meer recepten voor pasta online, die met zalm is ook een aanrader!
Heerlijk hè? Dank je wel voor je reactie!